Kenny Naessens

Bestuurder

Ik ben sinds 2012 actief als boekhouder. In 2015 behaalde ik de titel van het beroepsinstituut ITAA als gecertificeerd accountant en belastingadviseur. Na jaren ervaring bij andere boekhoud-kantoren heb ik in 2023 de stap gezet om mijn eigen accountantskantoor op te richten.

Boekhouding en fiscaliteit zijn mijn passie en die deel ik graag met u om uw zaak mee te coachen.

Mijn doel is vooral de focus te leggen op de 1 op 1 relatie met u als ondernemer. Ik streef ernaar om een kwalitatieve dienstverlening aan te bieden specifiek op maat van uw bedrijf, waarbij u als ondernemer centraal staat.

Als ondernemer wordt u vandaag geconfronteerd met tal van administratieve, fiscale en boekhoudkundige verplichtingen, zeker met de huidige digitalisering.

Daar sta ik u heel graag in bij. U kan bij mij terecht voor zowel de volledige verwerking van uw boekhouding en fiscale formaliteiten evenals voor een louter adviserende ondersteuning. Proactief meedenken met het oog op uw toekomst en die van uw bedrijf staat hierbij voor mij centraal.

Samen met u ga ik graag op zoek naar opportuniteiten en de beste manier om uw zaak uit te baten en/of verder te doen groeien.